2011. június 5., vasárnap

Valamar Pinia Hotel - All Inclusive Light, Porec, Horvátország


A Valamar Pinia Hotel közvetlenül a tenger mellett található, mindössze 10 perces sétára Porec történelmi óvárosától. A szálloda ingyenes Wi-Fi-vel és ingyenes parkolási lehetőséggel várja vendégeit.
A Hotel Valamar minden szobája légkondicionált, műholdas TV-vel és fürdőszobával felszerelt. Néhány szobához kényelmes ülősarok tartozik.
A Valamar vendégei all-inclusive "light" kiszolgálásban részesülnek, amely reggelit, ebédet és vacsorát tartalmaz italfogyasztással az étkezések alkalmával. Az étteremben show-főzés, tematikus vacsorák és isztriai specialitások várják a vendégeket.

A Valamar Pinia Hotel különféle programokat kínál vendégeinek a horvátországi nyaralás idejére. Többfunkciós sport-részleg és számos sportolási lehetőség, például ingyenes hegymászás áll a vendégek rendelkezésére. A wellness-részlegben szauna, pihenő terek, és egy tengervizes szabadtéri medence is található.

A gyermekek számára mini klub működik, ahol napi fagylalttal partik, különleges programok, versenyek és tánc várja a kicsiket.

Az Isztriai-félsziget nyugati partján található Porec, tiszta tengerrel és stranddal rendelkezik. Porec központi utcáját, a Decumanus-t sikerült megőrizni abból az időből, amikor még Porec ókori kikötő volt.

Szobák száma: 170